Kemal
Site Yöneticisi

Betciks 100 TL Sweet Bonanza Xmas Deneme Bonusu
Betciks 100 TL Sweet Bonanza Xmas Deneme Bonusu
Genel Kurallar
Freespin Kullanımı: Freespin haklarınızı yalnızca Sweet Bonanza Xmas oyununda değerlendirebilirsiniz.
Farklı bir oyuna giriş yapmanız durumunda, freespin haklarınız iptal edilir ve bu kapsamda elde edilen kazançlar geçersiz sayılır.
Spin Satın Alma Kısıtlaması: Freespin kazancınızla spin satın alma işlemi yapmak yasaktır. Bu durum, kurallara aykırı olup haklarınızın ve kazançlarınızın iptal edilmesine yol açar.
Tek Kullanım Hakkı: Freespin kampanyasından aynı IP adresinden yalnızca bir kişi faydalanabilir.
Çekim Şartları
Freespin kazançlarınızı çekebilmeniz için belirli hedef bakiyelere ulaşmanız ve yatırım yapmanız gereklidir. Çekim işlemleri için gereken adımlar ve şartlar şu şekildedir:Çekim Şartları
Freespin kazançlarınızı çekebilmeniz için belirli hedef bakiyelere ulaşmanız ve yatırım yapmanız gereklidir. Çekim işlemleri için gereken adımlar ve şartlar şu şekildedir:1. Adım
Hedef Bakiye: 1.500 TLYatırım Gereksinimi: 100 TL
Çekilebilir Tutar: 300 TL
2. Adım
Hedef Bakiye: 3.000 TLYatırım Gereksinimi: 200 TL
Çekilebilir Tutar: 500 TL
3. Adım
Hedef Bakiye: 6.000 TLYatırım Gereksinimi: 400 TL
Çekilebilir Tutar: 1.000 TL
4. Adım
Hedef Bakiye: 8.000 TLYatırım Gereksinimi: 800 TL
Çekilebilir Tutar: 2.000 TL
Önemli Hatırlatmalar
Çekim işlemlerinizi tamamlamak için yukarıdaki hedef bakiyelere ulaşmalı ve belirtilen yatırım şartını yerine getirmelisiniz.Çekim işlemleri için herhangi bir çevrim şartı bulunmamaktadır.
Kurallara uyulmaması durumunda, kampanyadan elde edilen haklar ve kazançlar geçersiz sayılır.
Kuralları dikkatlice okuyarak işlemlerinizi gerçekleştirin. Keyifli oyunlar ve bol şanslar.
SİTE GİRİŞ ADRESİ
Betciks613 | Veri Analitiği için Profesyonel Kurumsal Çözümler
Betciks613, Veri Analitiği alanında güvenilir, hızlı ve ölçülebilir çözümler sunar. Konya merkezli ekip, uçtan uca danışmanlık ve yönetilen hizmetler sağlar.
www.betciks613.com
NOT: Firma sponsorumuz değildir. Paylaşım bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Bol şanslar dileriz.
SİTE GİRİŞ ADRESİ
Betciks613 | Veri Analitiği için Profesyonel Kurumsal Çözümler
Betciks613, Veri Analitiği alanında güvenilir, hızlı ve ölçülebilir çözümler sunar. Konya merkezli ekip, uçtan uca danışmanlık ve yönetilen hizmetler sağlar.
www.betciks613.com
NOT: Firma sponsorumuz değildir. Paylaşım bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Bol şanslar dileriz.