arkadaslar once 75 tl bonus verdıler bunu 1.90 dan 2kombine seklinde cevirmemi istediler eyvallah tutturdum 202 tl oldu sonra bana dedilerki 50 yatırcan 1.30 dan cevircen banka havalesi ile cekim vercen basta kıllandım ama dedim ne olabilirki yatırdım 1.30 cevirmeye calısırken kaybettim 200 tl banka havalesi ile cekim talebi verdim sonra soyle bir site içi mesaj aldım.

Benden daha sonra tekrar ibanımı istediler ben papara ile yatırım yapmıstım herneyse tekrar bende iban istediler ve bilmediğim birisi tarafından yatırmıs oldugum 50 tl yi geri gonderdiler ve arkasından bunu soyleyip heralde cıktıkları yere donduler kesinlikle bu oc lara guvenmeyin insallah basımada birsey gelmez bu sacma sapan 50 tl havale yuzunden.

Benden daha sonra tekrar ibanımı istediler ben papara ile yatırım yapmıstım herneyse tekrar bende iban istediler ve bilmediğim birisi tarafından yatırmıs oldugum 50 tl yi geri gonderdiler ve arkasından bunu soyleyip heralde cıktıkları yere donduler kesinlikle bu oc lara guvenmeyin insallah basımada birsey gelmez bu sacma sapan 50 tl havale yuzunden.